marți, 28 februarie 2012

Dragii mei, am postat un film demonstrativ cu dospirea aluatului in vasul de 7,5 litri. Am facut o reteta simpla de gogosi delicioase si veti vedea din film ca nu am muncit foarte mult. Au iesit pufoase, moi si gustoase.
Sambata, 3 martie va invit sa ne intalnim pentru o prezentare "live". Vreau sa va arat cum dospeste un aluat si cum se fac sosurile in Magic Mixer.

marți, 21 februarie 2012




In "Demonstratii" gasiti film demo cu minunatul "Magic Mixer"!

 Urmatorul film va prezinta un aluat de cozonac, care dospeste fara a fi framantat, datorita pastrarii lui in vasul de dospit.
 Nu reteta este cea mai importanta, ci faptul ca dospirea cozonacului se face fara ca aluatul sa se framante. Acest lucru este posibil datorita faptului ca una dintre principalele caracteristci ale materialelor Tupperware este dospirea (inchiderea ermetica creeaza fenomenul de presiune interna). 
Ideal ca si cadou de 8 Martie!
In cel mai bun vas pentru dospit se pot framanta maxim 2 kg de faina. Pretul de catalog este de 115 lei.
In cadrul prezentarilor de produse demonstrarea dospirii aluatului este una dintre cele mai atractive activitati.
Aveti vasul pentru dospit?






















vineri, 17 februarie 2012

Produsele Tupperware sunt unice, ermetice, incasabile, multifunctionale, usoare, colorate si usor lavabile (apa rece si detergent lichid). Sunt folosite la pastrarea prospetimii alimentelor crude sau preparate, la prepararea, transportul, congelarea si servirea estetica si igienica a lor.
Ele fac economie de spatiu, timp, energie si bani.