joi, 15 martie 2012

Vineri, 16 martie, va invit la demonstratie live! Ne intalnim pentru a impartasi din experienta oferita de aceste vase minunate si pentru a prepara retete de aluat, maioneza si sos de iaurt. Intalnirea se va tine la Universitatea George Bacovia, in Sala 1, la ora 17.30. Va astept cu drag!

duminică, 11 martie 2012

Filmulet nou!
Este vorba despre un aluat sarat extrem de usor de preparat in Bolul Junior de 3 litri. Luna aceasta Bolul Junior vine la pachet in oferta cu Vasul pentru dospit (7,5 litri), impreuna la pretul de 125 lei.
Priviti cum se prepara aluatul prin AGITARE! Cred ca nu stiati ca un aluat se poate realiza in acest fel, fara a-l atinge cu mana, efectiv.
Voi face si eu aceasta demonstratie "live", vineri, 16 martie, intr-o locatie pe care o voi comunica in timpul saptamanii, astfel incat daca sunteti curiosi, sa puteti vedea cu ochii vostri cum se prepara un aluat de pizza sau de tarta cu cascaval si sunca.

duminică, 4 martie 2012

Hello, hello and let's spring!
Am postat promotia lunii martie, pe care o regasiti in pagina "promotie lunara".
Vasul pentru dospit vine la pachet cu un "fratior" mai mic, de 3 litri, ideal pentru a dospi cantitati mai mici de aluat sau pentru a pastra proaspete produsele de patiserie. Si sa nu uitam de prima caracteristica a oricarui vas Tupperware: produsele alimentare pot fi depozitate in conditii optime!